Epilare definitivă cu LASER

Epilor by Ruxandra Andone

EpiLOR by Ruxandra Andone oferă servicii profesionale de epilare definitiva cu aparatul Medico-Ice Laser. Dispunem de o echipa de specialiști instruiți în acest sens și cu o vastă experiență în domeniu. Nu mai ezitați și faceți chiar acum o programare pentru a beneficia de procedura de epilare definitivă cu laser în condiții de maxima siguranță și confort.

Aparatul Medico-Ice Laser, soluția ideală pentru epilarea profesională definitivă

Printre ultimele apariții în domeniul aparatelor de epilare definitivă se regăsește aparatul Medico-Ice Laser. Aparatul are rezultate excelente, indiferent de tipul de piele și permite epilarea definitivă chiar și pe pielea bronzată sau cu un pigment mai închis, lucru care, pana acum, nu era posibil.

Epilarea definitivă cu laser – cum funcționează aparatul Medico-Ice Laser

Tehnologia epilării definitive cu laser se bazează pe principiul foto-termolizei selective și se folosește de căldură și lumină pentru a distruge foliculii firelor de păr. Ea nu afecteaza țesuturile înconjurătoare și acționează doar la nivelul părului din dermă.

Aparatul Medico-Ice Laser foloseste pentru indepartarea definitiva a parului, un laser special. Acesta are o raza de 808 nm, 755 nm sau 1064 nm, raza care penetreaza pielea pana la nivelulul foliculului de par din derm. Datorita principiului de absorbtie selectiva a luminii, laserul este absorbit de melamina, ceea ce are ca rezultat incalzirea foliculului si a firului de par si, in final, distrugerea lor. In plus, aparatul Medico-Ice Laser este prevazut cu o tehnologie eficienta de racire, care are ca scop protejarea pielii. Acest lucru face ca procedura sa fie chiar placuta, confortabila si complet nedureroasa.

Avantajele epilarii definitive cu laser in salonul EpiLOR by Ruxandra Andone

Epilarea definitiva cu laser, fata de epilarea clasica, vine cu cateva avantaje care merita luate in consideratie:

 • Procedura este nedureroasa si, datorita sistemului de racire cu care e dotat aparatul (crystal freeze), procesul este chiar confortabil si placut. Sistemul de racire pastreaza in varful aplicatorului temperatura de minus 5 grade Celsius, ceea ce creeaza o senzatie placuta si relaxanta la nivelul pielii.
 • Procedura de epilare definitiva cu laser se poate folosi pe orice zona a corpului, fara restrictii.
 • Epilarea definitiva cu laser este mult mai rentabila decat cea clasica, avand costuri foarte convenabile.
 • Procedura de epilare definitiva cu laser se poate folosi pe orice tip de piele, pentru ca aparatul permite reglarea parametrilor in functie de fototipul pielii sau sensibilitatea persoanei.
 • Epilarea definitiva cu laser se poate realiza, fara restrictii, in orice anotimp.

 

Efectele secundare ale epilarii cu laser cu aparatul Medico-Ice Laser?

Desi efectele secundare ale tehnologiei folosite de aparatul Medico-Ice Laser sunt minime si aproape nu se sesizeaza, tehnologia nu este recomandata in anumite situatii. Astfel, femeile insarcinate, care alapteaza, infectii ale pielii sau sufera de o afectiune oncologica, ar fi bine sa nu apeleze la epilarea definitiva cu laser, in cazul lor efectele fiind mult mai vizibile.

Cate sedinte implica epilarea definitiva?

Efectele aplicarii procedurii de epilare definitiva cu laser se pot chiar dupa prima sedinta, acestea constand in reducerea considerabila a firelor de par de pe zonele tratate. In plus, in zonele unde nu s-a aplicat procedura, se va observa o scadere a vitezei de crestere a parului, firele fiind cu mult mai subtiri. Actiunea aparatului Medico-Ice Laser distruge complet radacina firelor de par, acestea nemaiavand posibilitatea sa se regenereze. Totusi, pentru rezultate cat mai eficiente si mai satisfacatoare, sunt necesare 5 sau, uneori, 7 sedinte.

In concluzie, epilarea definitiva cu laser se poate realiza dupa numai 5 sedinte, protocolul prelungindu-se doar in unele cazuri cu inca alte 3 sedinte, efectele observandu-se imediat.

Avantajele si beneficiile aparatului Medico-Ice Laser?

In competitia aparatelor concepute pentru indepartarea firelor de par, Medico-Ice Laser castiga detasat prin faptul ca ofera o thnologie de ultima generatie pentru proceduri cat mai rapide, lipsite de durere si foarte eficiente.
Iata cateva dintre caracteristicile care fac ca aparatul Medico-Ice Laser sa se diferentieze de restul produselor:

   • Obtinerea unor rezultate perfecte – datorita faptului ca laserul are mai multe lungimi de unda (775 nm / 808 nm / 1064 nm), face ca aparatul Medico-Ice Laser sa fie usor de adaptat pentru orice tip si textura de par, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate ireporsabile.
   • Aparatul este prevazut cu un maner de racire – Aparatul Medico-Ice Laser este prevazut cu un maner de racire patentat care se poate aplica pentru a regla temperatura. Aceasta tehnologie face ca procedura de indepartare definitiva a firelor de par sa fie nedureroasa si chiar placuta si relaxanta.
   • Lungimea de unda 755 nm – Aceasta lungime de unda este necesara pentru eliminarea firelor subtiri de par, cum ar fi cele din sprancene sau de pe buza superioara. Aparatul Medico-Ice Laser permite, deci, si epilarea acestor zone cu maxima eficienta si fara durere.
   • Lungimea de unda 808 nm – Aceasta este valoarea clasica pentru aparatele de epilare definitiva cu laser. Datorita puterii, a ratei de repetitivitate si a adancimii penetrerii, tratamentul este foarte eficient. Un alt avantaj al acestei lungimi de unda, este acela ca ea are un nivel mediu de absorbtie a melaminei, ceea ce o face foarte sigura si inofensiva chiar si pentru pielea mai inchisa la culoare, sau bronzata. Astfel, aparatul Medico-Ice Laser este ideal pentru inlaturarea firelor de par de pe barbie, obraji, picioare sau brate.
   • Lungimea de unda 1064 nm – Pentru tratarea zonelor sau a pielii inchisa la culoare sau foarte bronzate, lungime aceasta este solutia cea mai eficienta.

Contactati-ne acum pentru o programare la o sedinta de epilare definitiva!

Salon EpiLOR by Ruxandra Andone ofera servicii profesionale de epilare definitiva cu aparatul Medico-Ice Laser. Dispunem de o echipa de specialisti instruiti in acest sens si cu o vasta experienta in domeniu. Nu mai ezitati si faceti chiar acum o programare pentru a beneficia de procedura de epilare definitiva cu laser in conditii de maxima siguranta si confort.

EpiLOR by Ruxandra Andone

Date de Contact:

   • Tel: 0743314997
   • Site: https://epilor.ro
   • Email: office@epilor.ro

Va asteptam!