Categorie Serviciu: Zone Mini

Epilor by Ruxandra Andone

Epilare definitivă cu laser oferta „Full Body”

Epilarea definitivă laser cu sistemul laser diodă 2.0 este alegerea ideală atunci când dorești puține drumuri la salon. Oferă rezultate mai rapide cu o procedură mai confortabilă decât alte tipuri de lasere și economie de bani pe termen lung. Prețul este exprimat pentru o ședință individuală de epilare definitivă laser a pilozității din următoarele zone:…
Citește mai mult

Preț vechi 800 lei. Preț actual 390 lei.

Pachet Față – mustață, barbă, perciuni

Epilarea definitivă laser cu sistemul laser diodă 2.0 este alegerea ideală atunci când dorești puține drumuri la salon. Oferă rezultate mai rapide cu o procedură mai confortabilă decât alte tipuri de lasere și economie de bani pe termen lung. Prețul este exprimat pentru o ședință individuală de epilare definitivă laser a întregii pilozități faciale: mustață,…
Citește mai mult

Preț vechi 270 lei. Preț actual 120 lei.

Epilare definitivă perciuni

Epilarea definitivă laser cu sistemul laser diodă 2.0 este alegerea ideală atunci când dorești puține drumuri la salon. Oferă rezultate mai rapide cu o procedură mai confortabilă decât alte tipuri de lasere și economie de bani pe termen lung. Prețul este exprimat pentru o ședință individuală de epilare definitivă laser a pilozității din zona perciunilor.

Preț vechi 90 lei. Preț actual 50 lei.

Epilare bărbie

Vrei să ai o bărbie lipsită de pilozitate? Nimic mai simplu: oferim o procedură simplă și lipsită de dureri cu ajutorul aparatului Medico-Ice Laser.

Preț vechi 90 lei. Preț actual 50 lei.

Epilare Mustață

Scapi în doar câteva ședințe de corvoada zilnică a îndepărtării pilozității din zona buzei superioare cu penseta. Procedură simplă și lipsită de dureri.

Preț vechi 90 lei. Preț actual 50 lei.