Aparatură de ultimă generație pentru epilarea definitivă cu laser

Epilor by Ruxandra Andone

Aparatură de ultimă generație pentru epilarea definitivă cu laser

25 noiembrie 2021 Despre noi ... 0

Aparatul Medico-Ice Laser, soluția ideală pentru epilarea profesională definitiva

Printre ultimele apariții în domeniul aparatelor de epilare definitivă, se regăsește aparatul Medico-Ice Laser. Aparatul are rezultate excelente, indiferent de tipul de piele și permite epilarea definitiva chiar și pe pielea bronzata sau cu un pigment mai închis, lucru care, până acum, nu era posibil.

Epilarea definitiva cu laser – cum funcționează aparatul Medico-Ice Laser

Tehnologia epilarii definitive cu laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective si se foloseste de caldura si lumina pentru a distruge foliculii firelor de par. Ea nu afecteaza tesuturile inconjuratoare si actioneaza doar la nivelul parului din derm.

Aparatul Medico-Ice Laser foloseste pentru indepartarea definitiva a parului, un laser special. Acesta are o raza de 808 nm, 755 nm sau 1064 nm, raza care penetreaza pielea pana la nivelulul foliculului de par din derm. Datorita principiului de absorbtie selectiva a luminii, laserul este absorbit de melamina, ceea ce are ca rezultat incalzirea foliculului si a firului de par si, in final, distrugerea lor.
In plus, aparatul Medico-Ice Laser este prevazut cu o tehnologie eficienta de racire, care are ca scop protejarea pielii. Acest lucru face ca procedura sa fie chiar placuta, confortabila si complet nedureroasa.

Avantajele epilarii definitive cu laser in salonul EpiLOR by Ruxandra Andone

• Epilarea definitiva cu laser, fata de epilarea clasica, vine cu cateva avantaje care merita luate in consideratie:
• Procedura este nedureroasa si, datorita sistemului de racire cu care e dotat aparatul (crystal freeze), procesul este chiar confortabil si placut. Sistemul de racire pastreaza in varful aplicatorului temperatura de minus 5 grade Celsius, ceea ce creeaza o senzatie placuta si relaxanta la nivelul pielii.
• Procedura de epilare definitiva cu laser se poate folosi pe orice zona a corpului, fara restrictii.
• Epilarea definitiva cu laser este mult mai rentabila decat cea clasica, avand costuri foarte convenabile.
• Procedura de epilare definitiva cu laser se poate folosi pe orice tip de piele, pentru ca aparatul permite reglarea parametrilor in functie de fototipul pielii sau sensibilitatea persoanei.
• Epilarea definitiva cu laser se poate realiza, fara restrictii, in orice anotimp.

Efectele secundare ale epilarii cu laser cu aparatul Medico-Ice Laser?

Desi efectele secundare ale tehnologiei folosite de aparatul Medico-Ice Laser sunt minime si aproape nu se sesizeaza, tehnologia nu este recomandata in anumite situatii. Astfel, femeile insarcinate, care alapteaza, infectii ale pielii sau sufera de o afectiune oncologica, ar fi bine sa nu apeleze la epilarea definitiva cu laser, in cazul lor efectele fiind mult mai vizibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *